Zayn Malik

Zayn Malik

Zayn Malik

Zayn Malik is geboren op 12 januari 1993 in Westland, Engeland. Zijn moeder was Engels en zijn vader is een Pakistaner. Hij heeft 3 zussen, 1 oudere 2 jongere zusjes. Zayn is een moslim net als de rest van zijn Familie. De middelbare school waar hij op gezeten heeft heet Tong High school.

Zayn Malik als zanger

Toen Zayn Malik 17 jaar was in 2010, deed hij mee aan de audities voor de X factor in Manchester. De auditie ging ok en hij kon mee naar de 2e ronde van de show. Wat nog wel apart was aan de auditie was dat hij niet eens werd uit gezonden tijdens de tv show, later werd zijn auditie alsnog uitgezonden tijdens de Xtra factor.

Tijdens de bootcamp werd Zayn Malik erg nerveus en besloot hij niet op het toneel te verschijnen toen hij hoorde dat hij moest dansen. Gelukkig heeft Simon Cowell hem overtuigd om toch het podium op te gaan. Later gaf hij zelf toe dat het een gebrek aan zelfvertrouwen was.

Relaties

Geneva Lane
Zayn Malik heeft met Geneva ,die ook in de X factor zat, een korte periode gedate. Een leuk detail was hij toendertijd 17 jaar was en zij was al 20. Ze werden erg hecht gedurende de X factor. Maar omdat Simon Cowell streng tegen was dat kandidaten van de show met elkaar date, hebben ze de relatie toen ontkend en net gedaan of er niks speelde tussen hun.

Tijdens de finale gingen ze dan eindelijk voor de camera kussen en was het voor niemand meer een geheim dat ze met elkaar een relatie hadden. Het is uit gegaan omdat Zayn met Rebecca zou gaan, Geneva noemde Zayn dan ook en hartebreker.

Rebecca Ferguson.
Rebecca zat ook in dezelfde X factor afleveringen als Zayn. De relatie tussen deze twee kreeg direct ook erg veel media aandacht, zeker omdat ze 6 jaar verschillen, waar Rebecca dus ouder is. De relatie heeft ook niet lang stand gehouden, in juli 2011, nadat ze 4 maanden met elkaar gingen. De reden was volgens Rebecca dat ze uit elkaar gegroeid waren. Maar Zayn zei in een interview later dat het sowieso gedoemd was te mislukken en dat ze nooit een relatie hadden moet beginnen. Bovendien zei hij ook dat ze elkaar niet meer spreken omdat de relatie vervelend geƫindigd was. Sindsdien noem Rebecca hem ontrouw.

Perrie Edwards
Tegenwoordig gaat Zayn Malig met Perrie Edwards, ook bekend van de X factor, alleen dan seizoen 8. Er kwamen al veel geruchten dat ze aan het daten waren maar zij hebben dat altijd keihard ontkent. Pas in 2012 bleken de geruchten echt waar te zijn toen ze werden gefotografeerd terwijl ze elkaar een zoen gaven. In Mei 2012 gaf Zayn toe dat hij een relatie heeft met Perrie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

fanclub