Er waren afgelopen dagen hardnekkige geruchten dat Zayn Malik One Direction ging verlagen, nou wij hebben goed nieuws:

Zayn Malik blijft bij One Direction

Wij zijn erg opgelucht en wij nemen aan dat jullie dat ook zijn :D

tumblr_m31j5tYtEM1r826f6De reden dat Zayn malik de band ging verlaten was vanwege zijn slechte gedrag de laatste tijd en dat hij een verkeerd imago aan One Direction zou geven. Gelukkig blijft Zayn dus wel bij One Direction.

De managers van One Direction schenen zorgen om de persoon van hem heen te krijgen, gelukkig gaat het nu een stuk beter met Zayn en kan One Direction gewoon bij elkaar blijven.

Wij hebben zelfs gelezen en gehoord dat zelf Simon Cowell (degene die 1D ontdekt heeft tijdens de X factor) zijn steun heeft gegeven aan Zayn, erg lief van Simon als je het ons vraagt. Simon zou emotionele steun geven om hem van zijn stress af te helpen.

Er is inmiddels een officiele verklaring van 1D die zegt dat alle geruchten gelogen zijn en dat Zayn de band niet verlaat.

Eerder deze maand heeft Malik via twitter al zijn fans al bedankt voor de steun na deze moelijke tijd voor hem. Op twitter zei hij: Iedereen bedankt, een kort bericht: ik hou van jullie en nogmaals bedankt voor jullie steun.

Heb jij Zayn ook gesteund? En ben jij ook blij met dit bericht?