In diverse media wordt er de laatste dagen gesproken over het uit elkaar vallen van One Direction. Een producer die dicht bij de band staat gaf aan dat er een tweesplitsing is ontstaan nadat Harry met Taylor Swift is gaan daten.

Het feit dat Harry liever met Taylor in een prive jet naar huis vloog in plaats van met de groep zou de spreekwoordelijke druppel zijn geweest voor de overige bandleden om zich te beraden op de toekomst van de band.

Harry zou graag eigen initiatieven ondernemen zonder elke keer toestemming aan de andere One Direction bandleden te hoeven vragen.

Er is nog geen officieel persbericht in de omloop, dus wij zullen ontwikkelingen voor jullie op de voet blijven volgen en zo veel mogelijk roddels van daadwerkelijk nieuws proberen te scheiden.