Zayn Malik gaat moeilijke tijd tegemoet

Zayn Malik gaat moeilijke tijd tegemoet

Zayn Malik gaat een moeilijke tijd tegemoet nu hij weg is bij One Direction. Dat denkt Brian McFadden, voormalig Westlife-zanger.

Foto: AP
Brian & zijn vrouw Vogue Brian & zijn vrouw Vogue Foto: BrunoPress

“Het is moeilijk om weer te wennen aan het leven in je eentje als je zo’n lange tijd in een band hebt gezeten, je wordt namelijk een soort familie”, vertelt hij aan Daily Star.

McFadden weet een beetje wat Zayn voelt, want hij besloot in 2004 ook te stoppen met de Ierse groep Westlife. “Bij Westlife waren we een soort broers van elkaar geworden, dat vond ik na mijn vertrek dan ook heel moeilijk”, aldus Brian. “Dat je ’s morgens opstaat en je verhaal niet kan delen met de jongens, dat zal voor hem ook moeilijk zijn.”

Advies heeft hij niet voor Zayn. “Iedere situatie is namelijk weer anders”, legt hij uit. “Ik heb Zayn ook niet gesproken, een paar van de overige bandleden wel, maar ik weet niet precies hoe het er nu aan toegaat.”

Brian vertelt de krant ook dat er veel geruchten gaan over een mogelijke Westlife-re√ľnie. “We hebben het er niet over met elkaar, maar misschien dat het er ooit van komt. Voorlopig zijn we allemaal nog met andere dingen bezig.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *