Zayn Malik ‘altijd welkom in One Direction’

Liam Payne zou Zayn Malik met open armen verwelkomen in One Direction. Liam is nog steeds dol op Zayn, die de populaire boyband in maart verliet.

“Ik hou van Zayn, hij is geweldig”, antwoordde Liam op de vraag van paparazzi of Zayn wat hem betreft nog welkom is in One Direction. Of de zanger ooit terugkeert in de boyband die hem wereldberoemd maakte, durft Liam niet te zeggen. “Wie weet? Hij doet nu zijn eigen ding.”

Zayn zei onlangs in een interview dat hij sinds zijn vertrek uit One Direction nooit meer iets heeft gehoord van zijn voormalig bandmaatjes. “Ik was van plan vrienden met hen te blijven, maar ik denk dat sommige telefoonnummers zijn veranderd zonder mij op de hoogte te brengen”, vertelde hij in een interview met Billboard.

Verhalen dat Zayn binnenkort helemaal niet meer terug kan naar One Direction omdat de band voorgoed uit elkaar gaat, sprak Liam tegen. Vorige week doken geruchten op dat de pauze van de Brits-Ierse boyband helemaal niet tijdelijk, maar definitief is. “Oh nee, nee , nee”, reageerde Liam op die verhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *