One Direction: We waren boos dat Zayn opstapte

One Direction: We waren boos dat Zayn opstapte

One Direction heeft het allereerste interview gegeven na het vertrek van Zayn Malik. Ze doen een boekje open over hoe het voor hen was dat hij wegging. “We waren eerst boos en verrast, maar we wisten hoe hij zich voelde”, zegt bandlid Liam Payne.

“Hij vond bepaalde dingen leuk, maar lang niet alles. Je moet dan je hart volgen. We hebben geen wrok, we wensen hem het beste en we gaan gewoon verder”, vertelt Liam in The Late Late Show van James Corden..

Natuurlijk kan James het niet laten om Louis Tomlinson te vragen naar zijn Twitterruzie met Zayn. “Er is een beetje contact geweest en het is nu allemaal goed”, vertelt de zanger. “Ik ben nooit goed geweest in op mijn tong bijten. Twitter kun je dan gebruiken om dingen te zeggen die je eigenlijk niet zou moeten zeggen.”

Gelukkig voor de fans hebben de vier kerels er nooit aan gedacht om hun microfoons aan de wilgen te hangen. “We hebben nooit getwijfeld. Wij vinden alle vier alles leuk aan ons werk”, zegt Niall Horan tegen James Corden. Ook van een vervanger van Zayn Malik is volgens Harry Styles nooit sprake geweest.

Zayn Malik stapte eind maart uit de band. Hij wilde het leven van een normale 22-jarige leiden. De fans keken wel een beetje raar op toen niet lang daarnanieuwe muziek van Zayn als solo-artiest lekte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *