Managers One Direction hebben geleerd van eerdere boybands

De managers van One Direction hebben goed gekeken naar eerdere boybands om te zien hoe ze niet met de vijf heren moeten omgaan.

Dat vertelt zanger Ritchie Neville, die jarenlang deel uitmaakte van boyband Five, volgens NME aan Metro.

“Hun manager vertelde me dat ze goed hebben gekeken naar bands zoals Five en daarvan hebben geleerd. Die jongens gaan dus niet maanden lang door om een keer een week vrij te krijgen, nee, zij hebben na twee maanden werk een maand vrij.”

De 35-jarige zanger vertelt dat hij en de andere leden van Five jarenlang aan één stuk door werkten. “We maakten dagen van achttien uur, sliepen in het vliegtuig en gingen weer door. Dan kun je niet anders dan zeuren op een gegeven moment, je hebt gewoon slaap nodig.”

Neville denkt dat het vertrek van Zayn Malik, die vanaf het begin in One Direction zat, een klassiek voorbeeld is van hoe het vaak gaat bij boybands. “Je hebt op die leeftijd helemaal geen ervaring hoe het is buiten de band om en je weet niet beter dan dat mensen alles voor je doen. Op een gegeven moment wil je niet meer ‘die jongen van die band’ zijn, maar gewoon jezelf.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *