Niall Horan

Niall Horan

Niall_Horan

Niall Horan zag het levenslicht op 13 september 1993, dit is gebeurd in Mullingar een plaats in Ierland. Ook de ouders van Niall zijn gescheiden, en hij heeft besloten om bij zijn vader te gaan wonen. Hij speelt vanaf zijn 11e levensjaar al gitaar en heeft door heel Ierland opgetreden, ook als bij optredens van grotere artiesten. Hij heeft op een Christelijke school gezeten, de Coláiste Mhuire in Mullingar.

In 2010 toen de X factor zijn 7e editie beleefde deed Niall auditie, hij was toen 16 jaar oud. De auditie ging niet geweldig, toch lukte het hem om in de volgende ronde te geraken. In de 2e ronde werd hij toch weg gestemd en werd hij in de band “One Direction” geplaatst. Deze succesband is voor niemand meer een geheim, misschien was het maar goed dat hij de 2e ronde niet overleeft heeft, anders had hij nooit in One Direction gezeten.

Liefdesleven van Niall Horan

Niall Horan heeft gedate met Holly Scally, dit was nog voordat hij auditie deed voor de X Factor. Hij besloot de relatie te beëindigen omdat hij zich wilde concentreren op zijn muzikale carrière. Nadat hij het uitgemaakt had werd zij het slachtoffer van een zieke internetgrap, er waren Roddels dat zij was gestorven aan kanker. Dit bleek later helemaal niet waar te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

fanclub