Louis Tomlinson

Louis Tomlinson

Louis_Tomlinson

Louis Tomlinson is geboren op 24 december 1991 in Doncaster in Engeland. Wat wel grappig is, is dat hij niet de achternaam van zn vader of moeder heeft. De naam Tomlinson is namelijk van zijn stiefvader. Die heeft hij aangenomen nadat zijn ouders op Louis zijn jonge leeftijd gingen scheidden.

Louis Tomlinson heeft op een acteerschool gezeten in Barnsley. Na deze opleiding heeft Louis verschillende kleine rolletjes gespeeld in tv producties.

Louis in One Direction

Hij deed auditie bij de engelse X factor met het nummer “hey there delilah”. Hij ging door met vlag en wimpel. Eenmaal in het bootcamp werd hij alsnog weg gestuurd. En daarna ging hij bij One direction.

Liefdes van Louis Tomlinson

Hannah Walker

De eerste echte relatie die Louis Tomlinson heeft gehad was met Hannah Walker. Ze zijn begonnen met daten in maart 2010. En het heeft geduurd tot de zomer in 2011. Louis besloot het uit te maken omdat hij zich wilde focussen op de band en het eerste album dat ze uit gingen brengen.

Het ironische is nog dat  Hannah Louis heeft aan gespoord om mee te doen aan de X factor. Nu is Hannah weer vrijgezel en is Louis door naar de volgende meid.

Eleanor Calder

Hij leerde Eleanor Calder kennen in de zomer van 2011, Harry heeft deze ontmoeting per ongeluk veroorzaakt doordat hij met een vriend een afspraak had terwijl Louis bij hem was, toevallig was die vriend met Eleanor Calder.Louis_Tomlinson_Eleanor_Calder

Tijdens de verjaardag van Niall op 14 september kwam Louis samen met Eleanor wat er op duidde dat het serieuzere vormen begon aan te nemen. In November 2011 werd het officeel, en ze zijn nog steeds bij elkaar. Eleanor is een model van beroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

fanclub