Categoriearchief: Liam Payne

Liam Payne

liam_payne

Liam Payne is geboren op 29 Augustus 1993 in Wolverhampton Engeland. Liam Payne is 3 weken te vroeg geboren en dat is ook meteen de reden dat hij op zijn jongere leeftijden veel problemen gehad met zijn gezondheid. In feite moest hij zijn 4 eerste levensjaren ziekenhuis in, ziekenhuis uit. Het bleek dat zijn nieren niet goed functioneerde. Inmiddels is hij er achter gekomen in 2012 dat zijn nieren weer goed functioneren.

Toen Liam Payne 6 jaar oud was begon hij de tekenen van een popster te vertonen. Hij zong vaak voor zijn familie en in kroegen. Ondertussen deed hij ook nog erg veel aan sport, voornamelijk hardlopen. Op zijn 12e jaar heeft hij toch echt de definitieve keuze gemaakt om professioneel zanger te worden.

Liam Payne in de X factor

Liam heeft een heel apart pad gevolgd binnen X factor UK. In 2008 deed hij voor de eerste keer auditie. Elk jurylid vond dat hij goed kon zingen en potentie had om door te breken. Hij was enkel nog zo jong vond vooral Simon Cowell. De jury vroeg aan Liam Payne of hij terug wilde komen over 2 jaar.

Twee jaar later (2010) kwam Liam weer auditie doen, dit keer ging wel alles volgens plan. Hij kreeg een staande ovatie en elk jurylid liet hem door. Tijdens bootcamp ging het ietsjes minder voortvarend, maar goed genoeg want Liam Payne werd geplaatst in de band One Direction, en iedereen weet hoe dat gelopen is.

Liefdesleven

Liam is nog niet heel actief in zijn liefdesleven (joepie!). Hij heeft vanaf 2010 tot en met september 2012 gedate met een danseres ook uit de X factor. Deze liefde heet Danielle Peazer, het lijkt erop alsof ze nu weer  bij elkaar zijn.

Liam Payne

Payne op de 2014 ARIA Music Awards , Sydney, 26 november 2014

Liam James Payne,  geboren 29 augustus 1993 (leeftijd 21),  is van Wolverhampton , West Midlands, Engeland.  Geboren drie weken te vroeg, om Karen en Geoff Payne,  Hij heeft twee oudere zussen, Ruth en Nicola.  Tot de leeftijd van vier, Payne had regelmatige tests uitgevoerd in het ziekenhuis als artsen merkte een van zijn nieren werd getekend en disfunctioneel.  Om te helpen omgaan met de pijn, had hij 32 injecties in zijn arm in de ochtend en ’s avonds als een kind. Als student Payne was sterk betrokken bij de sport.  Payne werd gepest op de middelbare school en nam bokslessen op de leeftijd van 12.  Hij was een muziek technologie student op City of Wolverhampton College .

Payne keer uitgevoerd in de voorkant van een menigte van 26.000 op een Wolverhampton Wanderers voetbalwedstrijd.  Hij steunt West Bromwich Albion .  Payne eerste auditie in 2008 naar The X Factor ’s vijfde serie toen hij veertien was .  Hij maakte het aan de huizen van de rechters, maar Cowell dacht dat hij nog niet klaar was voor de competitie en vroeg hem om terug te komen in twee jaar. [18] Payne kwam terug naar de show twee jaar later en auditie met het lied , ” Cry Me a River “en blies de rechters weg.  Payne noemt Justin Timberlake als één van zijn grootste invloeden.  Hij zei ook dat hij zich inspireren door Take That -lid Gary Barlow bij het ​​uitvoeren.

fanclub