Harry Styles

Harry Styles

harry_styles

Geboren op 1 februari 1994 in Holmes in Engeland. Zijn ouders zijn gescheiden toen Harry Styles 7 jaar oud was, bovendien heeft Harry een oudere zus en is hij het jongste lid van One Direction.

Harry was de zanger van de band White Eskimo. Toen Harry nog een kind was hield hij al van zingen. Daar mag hij tegenwoordig flink blij om zijn. Met de band One Direction is hij uit gegroeid tot een pop idool en heeft hij alle bekendheid die hij maar kan wensen.

Harry Styles carrière

Dat het goed gaat met One Direction is voor niemand een verassing, maar wat heeft Harry daarvoor gedaan. Zoals gezegd is hij begonnen in de band “White Eskimo”, hij vond het altijd al geweldig om voor mensen op te treden.

In 2010 besloot Harry Styles mee te doen aan de 7e editie van de X Factor i Engeland, hij was toen 16 jaar oud. Hij deed mee omdat hij de mening wilde horen van professionele mensen binnen het vak. Hij hoorde wel vaker dat hij goed kon zingen maar wilde het nu ook echt van een vak jury horen. Hij zong “Isn’t she lovely” tijdens de auditie en kreeg daar positieve feedback op. Na dat hij uit de bootcamp moest is hij in One Direction gestopt.

Harry z’n liefdesleven

Harry Styles en Caroline Flack

Dit was een relatie die veel stof deed opwaaien. Caroline was namelijk 35 en Harry Styles was pas 17 toen ze begonnen met daten. Hij kent haar van de Xfactor, Caroline presenteerde namelijk de Xtra factor, een programma dat bij de X factor hoorde. Caroline heeft wel veel doods bedreigingen kunnen ontvangen van Harry fans.

Op 26 januari is op twitter aangegeven dat er een einde was gekomen aan de relatie tussen deze twee.

Taylor Swift en Harry Styles

Dit is het vorige liefje van Harry. Taylor Swift is een zangeres die ook wel acteer rolletjes vervuld. Ze zingt voornamelijk Amerikaanse country muziek. Tijdens de kerst van 2012 konden ze alleen niet samen zijn. Inmiddels is het ook uit tussen Harry Styles en Taylor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

fanclub