Niall op date geweest

Niall is afgelopen weekend gespot samen met lingeriemodel Barbara Palvin. De twee zouden samen naar de bioscoop zijn geweest. Volgens The Mirror zouden de twee in het geheim met elkaar hebben afgesproken, omdat ze niet willen dat iedereen weet dat ze aan het daten zijn. Een bron vertelt dat ze los van elkaar aankwamen bij de bios is Londen. Barbara kwam er als eerste aan, Niall had een bodyguard bij zich. Ze gingen in de bios op de eerste rij zitten, zodat niemand zich om kon draaien om naar hen te kijken. Een insider vertelt dat ze het erg gezellig hadden samen. ‘Ze waren tijdens de film aan het lachen en grappen aan het maken. Ze voelden zich erg op hun gemak bij elkaar.’

Het stel (allebei 20 jaar) zou ook al samen zijn gezien tijdens de afterparty van de première van de documentaire Class of ’92. Eerder deze week gingen er nog geruchten dat Niall al maanden aan het daten was met Louise Thompson. Hij werd ook al eens gelinkt aan Tamera Foster en Ellie Goulding.

Als ze echt wat met elkaar zullen krijgen, ben ik echt blij voor Niall. Hij verdient een vriendin, hij heeft er al zolang geen gehad. En ze lijkt me erg aardig. Als ze goed is voor Niall en hem aan het lachen maakt ben ik ook blij.

Wat vinden jullie er van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *